Factuurgegevens

Your order

Product Subtotaal
DRAIN DEFENDER® - PROFESSIONELE TOILET ONTSTOPPER 3.0 - L  × 1  19,99
Subtotaal  19,99
Verzending
Totaal  19,99
  • Betaal met uw kredietkaart via Stripe

30 dagen volledig terugbetalingsbeleid

100%
Beveiligd
Transacties
Wij
beschermen
Uw gegevens
100%
Hoog
Kwaliteit

Frequente vragen

Zodra een bestelling is geplaatst, zal ons team uw artikelen zorgvuldig verzamelen en ze met veel liefde verpakken, dus houd rekening met maximaal 24 uur voor ons team om uw bestelling op te halen en in te pakken.

 Je kunt bij ons achteraf betalen met Klarna en bovendien heb je 30 dagen bedenktijd & retourtermijn. Hierin heb je dus 100% geld terug garantie. Dit doen wij, zodat klanten onze producten vrijblijvend kunnen proberen, zonder ergens aan vast te zitten. Vragen over dit product of overige vragen? Mail ons dan via hallo@vivitdeal.com en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.

Wij bieden een uitgebreide 60-90 dagen garantie op al onze producten. Als u om welke reden dan ook geen positieve ervaring hebt, doen we alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat u 100% tevreden bent met uw aankoop.

5/5

Er is absoluut niets dat ik niet leuk vind aan dit product. Zeker makkelijk te monteren en makkelijk te gebruiken. Ik kan eerlijk zeggen dat je je ontstopper kunt weggooien, dit product verslaat hem met gemak. Ik weet dat er veel aandacht is besteed aan de ontwikkeling van dit product.

images-2-1.jpeg
Cedric
5/5

Ik had mijn bedenkingen toen ik het plastic ding uit de doos haalde, maar het werkt echt! Gebruikt om 3 gootstenen mee te ontstoppen. Voor de 2 wastafels die amper doorliepen met haren in het putje was 1 shot voldoende om Het water weer kolkend weg te laten lopen. Voor de spoelbak in de keuken een vijftal shots nodig maar dit is een hardnekkige waar al vaker een ontstopvedrijf aan te pas is gekomen. Maar ook hier loopt het water vooralsnog weer goed weg (na 3 weken vrijwel dagelijks met de conservatieve plopper op een Houten steel ontstopt te hebben). Grootste pluspunt: man EN zoon stonden in de rij om met het pistool de verstoppingen op te lossen terwijl ik dat anders zelf moet doen.

testimonial-author-7-1.png
Brigitte
5/5

had niet gedacht dat dit scheermes zo effIk had de reviews van dit product gelezen voordat ik het kocht, de meerderheid was tevreden met het product. Ik had een loodgieter €325 betaald, hierna gebruikte ik het toilet, spoelde door, en het water liep niet meer weg (alweer!). Ze gaven me een schatting van €1.300 om de leidingen onder mijn huis te vervangen. Met Drain Defender® heb ik dit zelf opgelost! Deze ontstopper heeft mij enorm veel geld bespaard!"​

testimonial-author-4-1.png
Luka
Shop
Sidebar
Wishlist
1 item Cart
My account