DRAIN DEFENDER®
€49,99 €100,00

🎁 Alleen vandaag: 50% korting

✔️ Gratis verzending
✔️ 30 dagen bedenktijd & retourneren
✔️ Meer dan 9000 tevreden klanten gingen je voor
✔️ 100% veilig (achteraf) betalen

№1 GEREEDSCHAP OM ZELF VERSTOPPINGEN WEG TE BLAZEN

Toilet, gootsteen of riool ontstoppen kan moeilijk, duur en tijdrovend zijn. Een loodgieter kost vaak van €300,- tot €600,- (of nog duurder). Drain Defender® geeft u een snelle, goedkope, veilige en eenvoudige manier om het vuil te verwijderen dat al uw leidingen en afvoeren verstopt.

Video afspelen
BEHANDEL ALLE SOORTEN VERSTOPTE LEIDINGEN, DRUK GEWOON OP DE KNOP​

Geschikt voor alle toiletten, afvoerputten & gootstenen – 4 opzetstukken.

 

Gemaakt van kwalitatief hoogwaardig & Eco-vriendelijk materiaal​.

 

Simpel & snel: Met 1 druk op de knop zijn jouw leidingen weer ontstopt.​

 

100% veilig: Volledig veilig voor uw leidingen, door de uiterste precisie voor alleen de inhoud van de leidingen, volledig getest.​

VEILIG VOOR LEIDINGEN, MINDER TIJD EN INSPANNINGEN OPLOSSING

DRAIN DEFENDER™

Drain Defender® is klaar om u te helpen - zich te ontdoen van verstoppingen, waar ze ook zijn! Toilet, gootsteen, wastafel of riool, deze ontstopper kan alles in één keer ontstoppen. Drain Defender® heeft 4 koppen voor alle soorten verstoppingen voor toiletten, gootstenen & afvoerputten.

HOE WERKT DE DRAIN DEFENDER® EIGENLIJK?
Pomp de Drain Defender® tot gewenste druk* met de meegeleverde pompvoet. Vervolgens kies je 1 van de 4 opzetstukken, welke het beste bij de verstopping past. Plaats de Drain Defender® in de afvoer of in het toilet en bij het indrukken van de zwarte knop bovenop de ontstopper schiet de druk vrij, wat ervoor zorgt dat de ontstopping oplost. Laat het water weglopen en geniet van jouw ontstopte leiding. *Onze drukaanbevelingen: tot 3 bar voor gootstenen, tot 5 bar voor toiletten en 6 bar voor de grootste ontstoppingen

ECO-VRIENDELIJK APPARAAT, BESPAART GELD OP LOODGIETERS:
Bespaar geldop reguliere ontstoppers, chemicaliën, slangen of loodgietersdiensten. Gemakkelijk te bedienen: Rust de ontstopper uit met de juiste pompkop, druk dan op de knop om de krachtige luchtdruk vrij te geven. Het hogedrukmechanisme geeft een krachtige schop die puin uit leidingen en afvoeren verwijdert. Verstoppingsvrije leidingen in één klap.

FAQ

Meest voorkomende vragen en antwoorden

Zodra een bestelling is geplaatst, zal ons team uw artikelen zorgvuldig verzamelen en ze met veel liefde verpakken, dus houd rekening met maximaal 24 uur voor ons team om uw bestelling op te halen en in te pakken.

Uw artikelen worden dan voorzichtig binnen 5-7 werkdagen verzonden.

 Je kunt bij ons achteraf betalen met Klarna en bovendien heb je 30 dagen bedenktijd & retourtermijn. Hierin heb je dus 100% geld terug garantie. Dit doen wij, zodat klanten onze producten vrijblijvend kunnen proberen, zonder ergens aan vast te zitten. Vragen over dit product of overige vragen? Mail ons dan via hallo@vivitdeal.com en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.
Daarnaast zijn hieronder zijn ook geverifieerde reviews te lezen van klanten.

Wij bieden een uitgebreide 60-90 dagen garantie op al onze producten. Als u om welke reden dan ook geen positieve ervaring hebt, doen we alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat u 100% tevreden bent met uw aankoop.

Ook ons standaard retourbeleid – is 30 dagen.

Uitstekend beoordeeld door meer dan 2.000 beoordelingen

had niet gedacht dat dit scheermes zo effIk had de reviews van dit product gelezen voordat ik het kocht, de meerderheid was tevreden met het product. Ik had een loodgieter €325 betaald, hierna gebruikte ik het toilet, spoelde door, en het water liep niet meer weg (alweer!). Ze gaven me een schatting van €1.300 om de leidingen onder mijn huis te vervangen. Met Drain Defender® heb ik dit zelf opgelost! Deze ontstopper heeft mij enorm veel geld bespaard!"
Luka
5/5
Ik had mijn bedenkingen toen ik het plastic ding uit de doos haalde, maar het werkt echt! Gebruikt om 3 gootstenen mee te ontstoppen. Voor de 2 wastafels die amper doorliepen met haren in het putje was 1 shot voldoende om Het water weer kolkend weg te laten lopen. Voor de spoelbak in de keuken een vijftal shots nodig maar dit is een hardnekkige waar al vaker een ontstopvedrijf aan te pas is gekomen. Maar ook hier loopt het water vooralsnog weer goed weg (na 3 weken vrijwel dagelijks met de conservatieve plopper op een Houten steel ontstopt te hebben). Grootste pluspunt: man EN zoon stonden in de rij om met het pistool de verstoppingen op te lossen terwijl ik dat anders zelf moet doen.
Brigitte
5/5
Er is absoluut niets dat ik niet leuk vind aan dit product. Zeker makkelijk te monteren en makkelijk te gebruiken. Ik kan eerlijk zeggen dat je je ontstopper kunt weggooien, dit product verslaat hem met gemak. Ik weet dat er veel aandacht is besteed aan de ontwikkeling van dit product.
Cedric
5/5

Inbegrepen in levering:

 

1*Drain Defender (met barometer)
1*Kop voor gootsteen
1*Kop voor wasbak
1*Kop voor toilet
1*Adapter
1*Oplader
1*Gebruikershandleiding

Shop
Sidebar
Wishlist
0 items Cart
My account