Verwijderen van pluizen/haren

Zeg voorgoed vaarwel tegen haren van huisdieren met HairVanish™.

De ultieme pluizenverwijderaar die uw stoffen en oppervlakken er gloednieuw uit laat zien!

Video afspelen
HairVanish™

De Originele huisdieren haarverwijderaar

Verwijdert gemakkelijk haren, kruimels, pluizen en meer zonder een plakkerig laagje achter te laten.

Snel, effectief en super eenvoudig te gebruiken

Het is perfect ontworpen om haar te verwijderen van kleding, beddengoed, dekens, auto’s, banken en meer! Je zult versteld staan hoeveel haar je stofzuiger mist.

Belangrijkste kenmerken

HairVanish™ kan gebruikt worden op verschillende stoffen zoals tapijten, vloerkleden, kleding, meubels, beddengoed, rugzakken en zelfs direct op huisdieren, waardoor het een veelzijdig hulpmiddel is voor huisdiereigenaren en iedereen die zijn stoffen en oppervlakken haarvrij wil houden.

HairVanish™ vereist geen installatie, batterijen of navullingen, en kan worden gebruikt in minder dan 3 seconden na het openen van de doos. De speciaal ontworpen borstel is ook zacht voor stoffen en beschadigt ze niet, waardoor het een probleemloos hulpmiddel is om te gebruiken.

HairVanish™ kan gebruikers geld besparen door te voorkomen dat oude tapijten, beddengoed en kleding moeten worden vervangen vanwege de ophoping van pluizen en haar. Bovendien hoeven gebruikers niet langer eindeloos niet-recycleerbaar pluizenpapier weg te gooien, waardoor het een milieuvriendelijke en economische oplossing is voor het verwijderen van haar.

HairVanish™

is het ultieme hulpmiddel om pluisjes/haar van huisdieren te verwijderen van alles, van tapijten, vloerkleden, kleding, meubels, beddengoed, rugzakken en meer. Het is multifunctioneel en werkt op elke niet-gebreide stof. Het werkt zelfs rechtstreeks op huisdieren!i

Je bespaart VEEL geld Hier is een gek feit, meer dan 78% van de kleding en stoffen met pluisjes worden weggegooid. Bespaar geld door het niet te hoeven vervangen van oud tapijten, beddengoed en kleding, plus, je hoeft niet meer eindeloos niet-recyclebaar plakkerig pluispapier weg te gooien. Breng je kleding, tapijt, meubels en stoffen terug tot leven - zoals ze waren toen je ze voor het eerst kreeg en zie er fantastisch uit.

Perfect voor eigenaren van huisdieren Een complete no-brainer voor eigenaren van huisdieren. Je houdt van je harige vrienden, maar haat het dat hun haar overal komt. Nou, je hoeft je daar niet meer aan te ergeren! HairVanish™ is snel, effectief en supergemakkelijk te gebruiken. Het is perfect ontworpen om haar te verwijderen van kleding, beddengoed, dekens, auto's, banken en meer! Je zult versteld staan hoeveel haar je stofzuiger mist.

FAQ

Meest voorkomende vragen en antwoorden

Het werkt voor alle niet-gebreide materialen, oftewel de materialen die in de meeste gevallen worden gebruikt voor kleding, tapijten, tassen, lakens, enzovoort.

Tegenwoordig bieden we gratis verzending voor alle bestellingen naar Nederland en België. Het duurt meestal 5 tot 7 dagen voor de levering

Om welke reden dan ook, als u niet tevreden bent met uw aankoop zullen wij er zijn om uw probleem op te lossen.
Onze klanttevredenheid is onze eerste prioriteit. Al onze producten omvatten 30 dagen gratis terugkeer programma. Dit betekent dat als het u niet bevalt wij het terugnemen en u direct een volledige terugbetaling krijgt.

Uitstekend beoordeeld door meer dan 2.000 beoordelingen

Ik had niet gedacht dat dit scheermes zo effectief zou zijn. Het heeft niets te maken met de plakrollers die je moet opladen en die niet zo veel pluisjes verwijderen, om nog maar te zwijgen van het elektrisch scheerapparaat, de laatste twee zijn helemaal niet ecologisch of zuinig. Het is zeer gemakkelijk te gebruiken. Ik ben erg blij met mijn aankoop. Ik raad het aan met mijn ogen dicht!!!
Luka
5/5
Zo'n simpel voorwerp dat wonderen verricht! Zeg vaarwel tegen honden- en kattenharen in de auto, op het tapijt, op de sofa.... Een aanrader voor liefhebbers van 4 poten.
Brigitte
5/5
Dit item is geweldig! Het werkt perfect, ik heb het net getest op mijn bank vol kattenhaar, en op mijn wollen jassen is het super effectief.
Cedric
5/5

OPMERKING SOS!

Bij ons bedrijf geloven we in het maken van een verschil in het leven van huisdieren en hun eigenaren. Daarom kondigen we met trots aan dat 15% van de opbrengst van elke verkoop van ons Pets Product rechtstreeks naar onze partnerverenigingen gaat die opkomen voor huisdieren. We weten hoeveel uw harige vrienden voor u betekenen, en we willen ons deel doen om ervoor te zorgen dat ze de zorg en steun krijgen die ze verdienen. Door voor ons product te kiezen, verbetert u niet alleen de levenskwaliteit van uw eigen huisdier, maar heeft u ook een positieve invloed op het leven van huisdieren over de hele wereld. Samen kunnen we een verschil maken en een betere wereld creëren voor onze geliefde huisdieren.

 
Shop
Sidebar
Wishlist
0 items Cart
My account